Jihočeská psí akademie
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Jihočeská psí akademie

Toto forum slouží jako online seminář formou sdílení online videokurzů

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Magdaléna Houšková

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Admin
Admin

Magdaléna Houšková Empty
PříspěvekPředmět: Magdaléna Houšková   Magdaléna Houšková EmptyWed Nov 16, 2016 7:14 pm

Magdaléna Houšková
Návrat nahoru Goto down
https://jcpa.forumczech.com
Magdalena295

Magdaléna Houšková Empty
PříspěvekPředmět: Re: Magdaléna Houšková   Magdaléna Houšková EmptySat Dec 03, 2016 12:19 am

Tak díky tomuto videu jsem si toho hodně uvědomila a napravila. Následující trénink (který vůbec nechápu proč jsem nenatáčela) byl hrozně pokrokový. Tak doufám, že to nezapomene a na dalším, které budu už natáčet vše znova předvede Smile U toho ,,bang bang" ho hodně trápím. To ale proto, že vím, že to umí moc dobře a téměř furt mi to nabízí. Když jsem ale koukala zpětně na video, došlo mi, že ho evidentně hrozně mate to moje gesto pistolkový. Na dalším tréninku už jsem používala pouze slovní povel a ejhle, lehal jak fík hned na první pokus. S pivotem na targetu mi podle videa přišlo, že jsme moc pokrok neudělali, ale podle Bárnýska asi jo, protože na následujícím tréninku se hned otočil... dokonče i několikrát za sebou. Přední packy na předmět si myslím u něj celkem ok. Horší je to se zadními Very Happy No a ,,kuk" tak to jsi mě chtěla zabít Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Magdalena295

Magdaléna Houšková Empty
PříspěvekPředmět: Re: Magdaléna Houšková   Magdaléna Houšková EmptyMon Dec 05, 2016 2:53 pm

Návrat nahoru Goto down
Admin
Admin

Magdaléna Houšková Empty
PříspěvekPředmět: Re: Magdaléna Houšková   Magdaléna Houšková EmptyWed Dec 07, 2016 8:09 pm

Majdí, to je sranda s Váma :-)

Posilování předních - to bylo perfektní, pečlivě udělaná lekce se vším všudy plus různě obtížné míče, to bylo geniální, takhle nějak by to mělo vypadat, aby si pes opravdu zaposiloval a mělo to smysl! Super!

Mrtvola - v této lekci šlo spíš zatím jen o to převalení na bok a následný klid a znehybnění, což tedy umí skvěle, nicméně jsem si opravdu jistá, že to gesto vůbec nechápe a plete si ho s kdečím, a pak je z toho strašně zmatenej a dokonce tam v jednu chvilku dost konější, což v tomto případě opravdu dělá proto, že tomu prostě nerozumí - zaměžila bych se tedy na to, aby si ten slovní povel spojil s tím gestem a chováním samozřejmě, čili, budeš to dělat stejně jako kyž přidáváš slovní povel ke gestu akorát naopak - přijde - gesto - do tří vteřin si nelehne - povel - lehne si - odměna x - přijde - gesto - lehne si - obrovská odměna... atd. Chápeš mě? :-)

Kuk - tak to jsme se nasmála! Vím, jak je to těžké, není to na videích poznat, ale mám z Olly křeče v ruce :-) Nicméně se opravdu snaž mu tu ruku dávat výš, aby to neměl tak moc těžké podkouknout a měl hezky rovná záda..evidentně je to pro něj poměrně náročné, protože už pak taky nemůže :-) Ale to je u bullů normální...

Target - chtělo by to trošku delší lekci, spíše chvilku soustředění, dva tři super pokusy - hračka a znovu na target, myslím, že tohle bylo na nějaký pokrok moc krátké, ale i tak jsou tam pěkné momenty, které bych se nebála pořádně odměnit a taky je mi jasné, že po tak dlouhé lekci jsi ho už nechtěla tolik trápit.

Jste kvělí :-)
Návrat nahoru Goto down
https://jcpa.forumczech.com
Sponsored content

Magdaléna Houšková Empty
PříspěvekPředmět: Re: Magdaléna Houšková   Magdaléna Houšková Empty

Návrat nahoru Goto down

Magdaléna Houšková
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Magdaléna Houšková