Majdí, to je sranda s Váma :-)
Posilování předních - to bylo perfektní, pečlivě udělaná lekce se vším všudy plus různě obtížné míče, to bylo geniální, takhle nějak by to mělo vypadat, aby si pes opravdu zaposiloval a mělo to smysl! Super!
Mrtvola - v této lekci šlo spíš zatím jen o to převalení na bok a následný klid a znehybnění, což tedy umí skvěle, nicméně jsem si opravdu jistá, že to gesto vůbec nechápe a plete si ho s kdečím, a pak je z toho strašně zmatenej a dokonce tam v jednu chvilku dost konější, což v tomto případě opravdu dělá proto, že tomu prostě nerozumí - zaměžila bych se tedy na to, aby si ten slovní povel spojil s tím gestem a chováním samozřejmě, čili, budeš to dělat stejně jako kyž přidáváš slovní povel ke gestu akorát naopak - přijde - gesto - do tří vteřin si nelehne - povel - lehne si - odměna x - přijde - gesto - lehne si - obrovská odměna... atd. Chápeš mě? :-)
Kuk - tak to jsme se nasmála! Vím, jak je to těžké, není to na videích poznat, ale mám z Olly křeče v ruce :-) Nicméně se opravdu snaž mu tu ruku dávat výš, aby to neměl tak moc těžké podkouknout a měl hezky rovná záda..evidentně je to pro něj poměrně náročné, protože už pak taky nemůže :-) Ale to je u bullů normální...
Target - chtělo by to trošku delší lekci, spíše chvilku soustředění, dva tři super pokusy - hračka a znovu na target, myslím, že tohle bylo na nějaký pokrok moc krátké, ale i tak jsou tam pěkné momenty, které bych se nebála pořádně odměnit a taky je mi jasné, že po tak dlouhé lekci jsi ho už nechtěla tolik trápit.
Jste kvělí :-)