|
| Magdaléna Houšková | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Admin Admin
| Předmět: Magdaléna Houšková Wed Oct 12, 2016 7:49 pm | |
| | |
| | | Magdalena295
| Předmět: Re: Magdaléna Houšková Fri Oct 21, 2016 11:47 pm | |
| | |
| | | Magdalena295
| Předmět: Re: Magdaléna Houšková Fri Oct 21, 2016 11:54 pm | |
| Tak konečně se to i nám podařilo Pozici ,,vstaň" jsem odměňovala častěji, protože jsme se jí poměrně nedávno naučili. U tohoto cviku jsem mu musela hodně brzo přidat povel, protože on to prostě pořád jako samostatný cvik nechápal. Přišlo mi, že mu vůbec nejde do hlavy to, že má pouze stát a nic jinýho nedělat No a co se týče pacek, to je hodně vtipný on to umí perfektně ve všech pozicích. Včera při cvičení (které se nepovedlo ani jednou natočit) mi to potvrdil. Aaaale protože si to zvedání včera zopakoval 2x tak dneska ho evidentně bolelo celé tělo a tak to trochu bojkotoval a to hlavně ve stoje. Z toho důvodu jsem na něj trochu více tlačila, věděla jsem že to lump umí hezky | |
| | | Kotletová
| Předmět: Re: Magdaléna Houšková Sun Oct 23, 2016 9:07 pm | |
| Ty Bárnýskovy ksichtíky jsou boží | |
| | | Admin Admin
| Předmět: Re: Magdaléna Houšková Mon Oct 24, 2016 1:31 pm | |
| NT - myslím, že to konečně vypadá jako NT, líbí se mi, jak ho to baví! :-) Dalo by se určitě zapracovat trošku na té kolmé pozici těla, protože občas má tendence se přetočit, ale to nechám na Tobě, zda to chceš řešit :-)
Drž-pusť - tak tady vím, že není, co řešit a že to skvěle zvládá
Polohy - vše super! U toho stání občas pohne zadní nohou, ale bylo to na videu jen dvakrát, jednou jsi to omylem odměnila, ale to se stane. Každopádně s výdrží problém nemá, to je zásadní, co potřebujeme, v rámci kritérií té polohy do poslušnosti by se samozřejmě ještě pracovalo na tom, aby opravdu vůbec nehýbal nohama + pochopení povelu, ale co se týká potřeb pro tento kurz, je to super!
Packy - překvapilo mě mile, jak krásně mu to šlo vleže, to zrovna s jeho stavbou těla není úplně jednoduché :-) Ve stoje mu to přijde hrozně zvláštní a dost mu trvá než to zkoordinuje, ale to neva, alespoň se zase posouvá o kus dál, co musím ale moc pochválit je Tvůj přístup a celkově vedení lekce, kdo Bárnyho nezná, je to pro něj možná těžko pochopitelné, ale opravdu už s ním umíš krásně pracovat a "dohnat" ho k úspěchu!! Všimla jsem si u něj jedné věci, on je strašně moc zvyklej mít po každém úspěšném kroku odměnu a jakmile ho chceš odměnit třeba až za v pořadí druhé chování, má pocit, že to první nebylo správně, protože za něj nedostal odměnu. Tedy zkus zapracovat na nepravidelném rozvrhu odměn, jak u střídání poloh, tak u pacek, protože jeho totálně rozhodí, když nedostane za zvednutí packy hned odměnu, hned má pocit, že to bylo špatně a vymýšlí něco dalšího.
Moc mě video bavilo, hlavně ty Tvoje průpovídky, fakt zábava :-))) | |
| | | Magdalena295
| Předmět: Re: Magdaléna Houšková Tue Oct 25, 2016 12:12 am | |
| | |
| | | Magdalena295
| Předmět: Re: Magdaléna Houšková Tue Oct 25, 2016 12:26 am | |
| Terez naprosto souhlasím. Přišla jsem také na to při těch packách. Tak jsem se při dnešním tréninku zaměřila na nepravidelný rozvrh odměn a myslím, že jsem na to kápla. Ten pes je normálně chatřejší než já začala jsem s ním zkoušet řetězce cviků bez označení ,,teď" a on to myslím zvládá dobře viz. video. Pracuje celkem pěkně dokud neoznačím. Jakmile označím slovem ,,teď" bere to jako ukončení cviku a požaduje odměnu. Takže on to má v hlavě v pořádku, ale já si musela uvědomit, že mu nesmím pořád říkat teď a přitom požadovat bez odměny další cvik Ono v tom psovi možná i něco bude Je to tak v pořádku?? Neříkám nějakou kravinu?? | |
| | | Admin Admin
| Předmět: Re: Magdaléna Houšková Tue Oct 25, 2016 10:06 am | |
| Přesně, přesně, přesně! Takže jsi mě úplně skvěle pochopila, bála jsem se, že je to nesrozumitelné :-) On to chápe právěže výborně, přesně tenhle systém psy učíme :-) Já bych u takhle hotových cviků "teď" úplně vypustila, i když trénuješ nepravidelný rozvrh a třeba po třetím cviku dáváš odměnu, už před tou odměnou nedávej označovač, je to jakoby zbytečný a on by si zase mohl myslet, že až ten třetí cvik byl správně. Celkově platí, že jakmile pes už chování chápe, označovač už není potřeba :-) Jinak má občas trošičku bojuje se slovními povely, ale když nad tím tak uvažuji, říkám si, jestli náhodou ten zmatek ve slovních povelech právě není kvuli tomu označovači, kvuli tomu, že se dlouhodobě učil, že až když je teď, udělal to správně a proto v tom má bordýlek :-) To bude zajímavý sledovat ten vývoj, zkus prostě další lekci bez označovače a budovat nepravidelný rozvrh, jsem na to zvědavá....
| |
| | | Karolína Škrovová
| Předmět: Re: Magdaléna Houšková Wed Oct 26, 2016 9:32 pm | |
| | |
| | | Admin Admin
| Předmět: Re: Magdaléna Houšková Thu Oct 27, 2016 10:53 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Magdaléna Houšková | |
| |
| | | | Magdaléna Houšková | |
|