| Lenka Pikulová | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Admin Admin
| Předmět: Lenka Pikulová Thu Dec 08, 2016 9:17 pm | |
| | |
|
| |
Kotletová
| Předmět: Re: Lenka Pikulová Fri Dec 09, 2016 11:46 am | |
| Krátké shrnutí první lekce. Chápe že objímá páčkou v sedě. Teď tu výdrž. Obíhání kuželu si pamatuje, občas poplete stranu. Budu zobecňovat! Nošení mámli tenisák v ruce nebo u sebe na zemi, nechápe co chci. Hozeny tenisák přinese a dá do ruky ikdyž ji mám nataženou od těla. Na kdo tam bude první se chystám ven. Jsem úplně natěšená! | |
|
| |
Kotletová
| Předmět: Re: Lenka Pikulová Mon Dec 12, 2016 2:03 pm | |
| | |
|
| |
Kotletová
| Předmět: Re: Lenka Pikulová Mon Dec 12, 2016 2:05 pm | |
| Nechápe držení míčku. I ho umí vzít do tlamy z ruky, ale hned plive. | |
|
| |
Admin Admin
| Předmět: Re: Lenka Pikulová Mon Dec 12, 2016 6:53 pm | |
| Kuk - super, takhle jako v tom druhém pokusu je to skvělé, jediné, co tomu ještě chybí je Salámkova koordinace a zpevnění se, ale to je samozřejmě věkem :-)
Hůlka - jsem unešená!Takhle parádně už to zvládá!!Teď už jde jen o to, aby si naše pořádný grif na to to pohodlně udržet, takže přesně jako to děláš, pomalinku mu to pouštět a hodn odměňpvat, když to nespadne, aby si pomalu v klidu přicházel na to, jak to držet, aby to nespadlo.
Kdo tam bude dřív - parádně se u toho rozčílil, tak to má vypadat, to je správný soutěživec :-)
Míček - držet to nemusí, na to se klidně vykašli, já mám jen kritérium, že chci, aby to nepouštěl na zem, ale dával mi do ruky, na tom klidně ještě trošku zapracuj a pokud mu to nevezme drive, klidně občas odměň pamlskem
Obíhání - zkus podobnou lekci venku s různými předměty, jsem zvědavá :-)
Dobrá práce, Leni! | |
|
| |
Tereh
| Předmět: Re: Lenka Pikulová Wed Dec 14, 2016 12:36 pm | |
| Salámek je borec, tu hůlku máte krásnou. už jen buřinku na hlavu | |
|
| |
Admin Admin
| Předmět: Re: Lenka Pikulová Thu Dec 15, 2016 9:18 pm | |
| Přesně, to by sis Leni, mohla dát jako úkol kurzu - Salámek držící hůlku packou a buřinku na hlavě :-) | |
|
| |
Kotletová
| Předmět: Re: Lenka Pikulová Fri Dec 16, 2016 2:43 pm | |
| Tak abychom nebyli jen za šprty | |
|
| |
Kotletová
| Předmět: Re: Lenka Pikulová Mon Dec 19, 2016 9:13 pm | |
| | |
|
| |
Kotletová
| Předmět: Re: Lenka Pikulová Mon Dec 19, 2016 9:14 pm | |
| Ráda bych naučila Salámka obejmout Kotletku. | |
|
| |
Admin Admin
| Předmět: Re: Lenka Pikulová Tue Dec 20, 2016 9:00 am | |
| Obíhání - ten začátek je super i pro ostatní účastníky kurzu, krásně jsi mu to rozfázovala! Dělám to hodně podobně, takže pro všechny skvělý návod v přímém přenosu. Venku je to přeci jen pro něj těžší se soustředit, což je asi v tomto věku celkem normální, chválím improvizaci s klackem! A vůbec vymysli i na příště nějakou atraktivnější odměnu na ven. Leyla např. venku moc na pamlsky nefunguje, takže používám šišky, dřevo anebo škvarky anebo klasicky odměnu v podobě vyběhnutí... Objímání Kotletky . dej se do toho, myslím, že to není zase ani tolik nereálně, naodměňuješ Kotletce klidné sezení (jako když bys třeba cvičila se Salámem a jí odměňovala, že jen v klidu kouká), pak Salámkovi můžeš klidně pomoc i tím, že přiblížíš ke Kotletce tu hůlku, kterou objímá, párkrát zopakuješ a zkusíš, zda ho to nenapadne u Kotletky i bez hůlky, když ano, stačí si jen pohrát s finální podobou obejmutí :-) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Lenka Pikulová | |
| |
|
| |
| Lenka Pikulová | |
|